Ondersteuning

U weet het even niet meer……

Gisteren liet u die Engelse brief probleemloos voorlezen, nu weet u niet meer hoe u dat voor elkaar had gekregen. Of hoe kon u die ene instelling nou wijzigen? Handleiding is zoek, of dit is te klein om te lezen en die handige kennis die is niet bereikbaar…….

Probleem? Nee hoor, u belt onderstaand nummer en wij denken even met u mee, erg handig toch? Wij hebben het liefst dat u contact met ons opneemt, dan lang zelf gaat zitten tobben.

Kijk, dat is de service die wij al onze klanten GRATIS bieden!

U denkt dat er iets defect is?

De kans is zeer klein dat er een defect optreed aan de apparatuur. Mocht er toch een defect voordoen dan is het prettig te weten dat u contact kunt opnemen met de helpdesk. Wij zullen samen met u een aantal punten checken om vast te stellen of er werkelijk van een defect sprake is.

Er is een defect, hoe lang zit ik zonder hulpmiddel?

In vrijwel alle gevallen kunnen wij de reparatie bij u thuis uitvoeren. Het hulpmiddel bent u dus niet weken kwijt, na een half uurtje is het meestal weer opgelost.

Probleem buiten de garantie, wat nu?

U mag van ons verwachten dat wij u blijven ondersteunen, ook na afloop van de garantieperiode. Van een aantal producten zijn wij importeur en enige leverancier in Nederland en daardoor beschikken wij over zeer veel kennis en kunnen we een oplossing bieden.

NIEUW – Online Ondersteuning
Ondersteuning Met de Online Ondersteuning kunnen wij met uw meekijken en zelfs uw computer overnemen via het internet. Een foute parameter juist instellen, meer uitleg over een programma geven of een vraag oplossen gaat nu heel eenvoudig.Ook kunt u steeds zelf volgen op uw scherm met vergroting en spraak. Uiteraard gaat dit steeds met telefonische begeleiding.

 

Buiten de openingstijden kunt u een bericht achterlaten met de volgende gegevens:

  • uw naam
  • telefoonnummer waar u te bereiken bent
  • naam apparaat
  • concrete omschrijving van het probleem of vraag

Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

                             Technische ondersteuning: 0183 – 61 96 25