Advies

Saarberg

Saarberg importeert en levert hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Zowel aan de particulier die geen genoegen neemt met een massaproduct, als aan het bedrijfsleven waar hoogwaardige oplossingen zijn vereist.

Saarberg staat bekend om de meest hoogwaardige hulpmiddelen die we importeren en leveren binnen Nederland. Met trots zijn wij importeur van KOBA Vision die de meest hoogwaardige innovatieve producten maakt. Nergens anders vindt u deze unieke en specifieke producten.

Ambassadeurs

Wij hebben cliƫnten willen u graag vertellen hoe wij werken en hoe hun mogelijkheden zijn toegenomen met een zorgvuldig op maat samengestelde oplossing. Klik hier voor meer informatie.

Stukje geschiedenis:

KOBA Vision kwam in 2009 met de eerste voorleesloep ter wereld! Dit is de beste oplossing als vergroting niet meer helpt maar u wilt wel de krant, tijdschrift, brief, enz. lezen. U kiest de structuur, een kolom tekst en de Vocatex zal dit met een prettige stem na keuze voorlezen.

Onze loepen worden als uniek en de beste in de wereld beschouwd.

Overzicht:

  • 2005 eerste in Nederland met schermen van 22 tot 37 inch (koker versus periferie zicht)
  • 2007 eerste in Nederland met High Definition schermen van 22 tot 37 inch beeldschermloep
  • 2009 eerste in Nederland met High Definition schermen van 22 tot 37 inch beeldschermloep met spraak
  • 2012 eerste in Nederland met High Definition schermen van 22 tot 37 inch beeldschermloep met spaak en “live” beeld
  • 2013 eerste in Nederland met High Definition schermen van 22 tot 37 inch beeldschermloep met spaak, “live” beeld en split screen icm pc
  • 2014 eerste Full HD beeldschermloep 1920 x 1080p beeld

De meer dan 25 jaren ervaring van KOBA Vision wordt weerspiegeld in alle producten. Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en een goede service zijn kernwaarden.

Of het om een aangepaste werkplek, school of thuissituatie gaat. Een combinatie van PC, beeldschermloep, vergrotingssoftware met/zonder spraak? Wij leveren maatwerk voor iedereen, want geen twee mensen zijn hetzelfde!